Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο

Προφίλ

Το γραφείο μας ιδρύθηκε από τον Κατσάνη Παναγιώτη – Φάμπιο το 2014 με έδρα το Κιλκίς ο οποίος με σκληρή δουλειά, επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης, κατόρθωσε να έχει ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων και ιδιωτών.

katsanis-panagiotis

Ο Κατσάνης Παναγιώτης – Φάμπιο είναι οικονομολόγος, φοροτεχνικός του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ και του Α.Τ.Ε.Ι Λογιστικής Σερρών, καθώς και λογιστής Α’ Τάξης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο έχοντας την επίβλεψη μεγάλων εταιριών καθώς επίσης και την καθοδήγηση δεκάδων μικρών επιχειρήσεων. Έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί διαρκώς σεμινάρια. Με την διαρκή επιμόρφωση του, είναι σε θέση να προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση στους πελάτες, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα του καθενός.

Οι ανάγκες της εποχής μας έχουν αλλάξει δραματικά σε σχέση με το παρελθόν, ενώ οι μεταβολές στο φορολογικό και το εργατικό τοπίο είναι συνεχείς και καταιγιστικές. Σε αυτό το περιβάλλον, χρειάζεστε έναν αξιόπιστο συνεργάτη που να μπορεί να σας συμβουλέψει σε κάθε σας βήμα με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα, και κάνουμε αυτό ακριβώς.
Στην εταιρεία μας βλέπουμε τον κάθε πελάτη ως μια διαφορετική οντότητα και φροντίζουμε για την εξυπηρέτηση του σύμφωνα με τις δικές του ιδιαιτερότητες, σε λογικές τιμές προσαρμοσμένες στο κλίμα της εποχής. Ταυτόχρονα, μεριμνούμε για την έγκαιρη ενημέρωση και καθοδήγησή σας ώστε να μην βρεθείτε ποτέ εκτεθειμένοι ή εκπρόθεσμοι.
Η εταιρία μας πλαισιώνεται από εξωτερικούς συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων όπως δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, μηχανικοί και ασφαλιστές έτσι ώστε αν χρειαστεί να σας παρέχουμε πλήρη κάλυψη για οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί. Οραματιζόμαστε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις αξίας με τους πελάτες μας και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο υπηρεσιών με συνέπεια, ακεραιότητα και επαγγελματικότητα.

Επικοινωνία